Den smidigaste flytten du någonsin har haft

Börjar det bli dags att beta på ny mark? Att ta sitt pick och pack och dra någonstans där gräset är grönare. Ja då är det smart av dig att läsa den här artikeln som är packad med de bästa tipsen för att flytta så smidigt som möjligt. Det är inte raketforskning med erixonflytt.se men vissa knep är smarta och svåra att lista ut på egen hand – jag blev själv förbryllad över hur mycket dessa små knep hjälpte när jag själv flyttade. Skillnaden på upplevelsen av flytten var som natt och dag.

Först och främst – börja i god tid

Detta är det absolut viktigaste rådet när det kommer till flytt – nästan alla missbedömer hur mycket tid det tar att förbereda inför flytten. Man tänker att det går väl på två veckor att bara packa ner alla saker lite snabbt. Men när man väl börjar märker man att man har ungefär fem gånger mer saker än vad man trodde och man grips snabbt av panik och behöver ringa in och sjukanmäla sig på jobbet hos erixonflytt.se för att hinna packa ner allt innan det är dags att flytta. Så börja i god tid och packa ner dina saker systematiskt och märk flyttkartongerna noga. Glöm inte heller att sortera bort sådant du inte längre använder eller vill ha kvar. Det kan du ge bort till någon vän eller skänka till välgörenhet!

Lägg lite tid på att hitta en bra flyttfirma

Det är viktigt att hitta en bra flyttfirma när man skall flytta. Det skall vara en flyttfirma som går att lita på och som man känner förstår en när man pratar med dem. Det finns många att välja mellan så det är ingen idé att ta första bästa flyttfirma. Kika runt lite på internet och välj sedan en flyttfirma som du tycker verkar bra. Ett litet knep för att få bästa pris för en flyttservice i göteborg är att begära offert från några konkurrerande flyttfirmor för att sedan välja den bästa – man kan då ha de andras priser som argumentationspunkter om man skulle vilja försöka få ner priset hos den flyttfirma man väljer. Dock kan priset ibland vara missvisande då alla flyttfirmor inte har samma villkor eller service – så kolla vad du får för pengarna. Ibland är de högre priserna verkligen värda att betala.